Erotisk horten

Meny

Erotisk horten

Massasje tantra thai massasje tøyen

massasje tantra thai massasje tøyen

Ofte ved å dryppe massasje olje over kuken din, elle legge hånda si på den, og spørre med lav stemme om du vil ha noe mer. Mandag - Klassisk massasje 50min - 600kr. (uansett om du er ute etter noe ekstra er det lurt å være helt naken, for du vil ikke ha boxeren full av massasje olje). I Oslo finnes det mange thai-steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Og ikke minst ordene «thai» og massasje. Dersom du finner det at hun kommer borti kronjuvelene som litt tennende, ikke motvirk av septret vokser. Når du har blitt vist rommet/avlukket hvor du skal få massasje, får du gjerne være alene en liten stund.

Om hun stadigvekk «kommer borti» pungen og staken din, kan du forvente at her vil det skje noe. Men si heller ikke noe mer. Ikke vær beruset / lukt alkohol når du møter opp. Nå er det meningen at du skal kle av deg og legge deg på benken/senga. Husk: denne typen handel er ulovlig etter den norske sexkjøpsloven, så jeg oppfordrer ikke til noe. Mye juggel i vinduet, heldekkende gardiner eller persienner/lameller.

Igjen ikke vær redd/flau for at «ting står». Men noen ganger kan hun tilby noe mer, i alle fall at du får ta på henne. Oftest tilbyr hun bare runking og det tar hun gjerne mellom 300 og 700 for. Fredag - Hot salt stone 50min. Det at du blir kåt, er et «signal» til, fra deg til henne om at du ønsker mer.

Ofte er det også et lysende skilt hvor det står «open» som blinker i mange farger. Torsdag - Anticellulite massasje 60min. For norske statsborgere vil dette være ulovlig både i Norge og utlandet. Etter at hun har massert deg en stund vil hun be deg snu deg på rygg, slik at hun kan massere andre siden. Nå er det viktig at du kler av deg alle klærne (ja også underbuksa/bokseren). Her er det alltid rom for pruting!

Men som overskriften på dette innlegget sier, ås er det kanskje det noe «ekstra» som er interessant her. Velg din favorittdag kommer oftere, betal mindre! I stedet for 900kr. At du på disse stedene kan få massasje er jo innlysende, ikke er prisen så veldig høy heller. Tirsdag - Gravid massasje 50min - 700kr. For de som er «ubevandret» i dette området, er spørsmålene mange, hvordan går man fram og hva koster det?

For å ta det siste først, jeg har vært innom mange slike steder i Oslo, og på alle sammen har det blitt tilbudt noe ekstra, når man har «oppført seg riktig». Men de er også enkle å finne uten å se på en annonse, lokalene deres er lett gjenkjennelige. Onsdag - Parmassasje 50min - 1400kr. Legg deg slik at «stellet» ligger mellom lårene dine, og spre lårene lett. Har hun kommet borti mer enn to ganger, er det helt garantert den reaksjonen hun er ute etter. Legg deg på magen på benken/senga og pass på at du ikke ligger på «junior og bjellene». Oftest koster denne 300 for en halvtime og 500 for en time. Og ikke minst hvor vanlig er det at man blir tilbudt «happy ending» på slike steder i Oslo?

.

Thai massasje med happy ending oslo sex stavanger

Massasje tantra thai massasje tøyen

Eksotisk massasje massasje knarvik

Denne oppskriften er jo ingen garanti, for at jenta tilbyr «ekstra» tjenester, men gjør hun det, er i alle fall denne oppskriften en klart «hint» til henne om at du er interessert, uten at du selv har sagt noe direkte. Så her er en liten guide. I stedet for 1600kr. I stedet for 1300kr. I stedet for 800kr. Nå lar du henne massere deg, så er det bare å følge med når hun masserer rumpa og innsiden av lårene dine. Når hun spør om du vil ha noe mer, må du alltid spørre hvor mye det koster, og hva hun tilbyr. Ikke lukt gammel svette, blir du tilbudt å ta en dusj når du kommer gjør du det. Booking online - m, bislet BAD, pilestredet 60 Oslo.

Thai massasje akershus sex klubber