Erotisk horten

Meny

Erotisk horten

Telefon sex erotiske lydnoveller

Du skal få hvad du vil have fortalte jeg hende og tog fat om min pik som var så stor og hård, man kunne se mine blodåre på den. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, men fandt på noget med en sjov situation på min fætters PlayStation som var sket i løbet af natten. Jeg satte mig på knæ med min røv mod hendes faste bryster, og sprøjtede min gyldne sperm udover hende. Ikke meget, men det var der. Da jeg kom ind til bordet igen, og så min onkel, blev jeg lidt dårlig og tænkte hvad nu hvis han opdagede det? Min onkels frække kone spurgte, om jeg måske havde lyst til at være et sted sammen med hende alene i en weekend, for så kunne vi være os selv og skrige og råbe alt det vi havde lyst til.

Men jeg blev nødt til at være stille eftersom de andre var under 10 meter væk. Jeg tænkte med det samme på mine tanker aftenen forinden. Denne gang kunne vi give lidt mere gas med hensyn til lyden. Min familie, min mor, far og mig havde aftalt at sove hos værten, så vi ikke skulle køre hjem samme aften. Hendes erfaring og stønnen tændte mig helt vildt og jeg måtte give. Hun sagde at jeg skulle komme og vold kneppe hende, og give hende en vildere tur end på toilettet. Eller var hun bare så våd forneden, at det var som et vandfald?!

Min onkels frække kone. Jeg havde efterfølgende en dårlig smag i munden, over at have vold kneppet min onkels frække kone og mine fætres mor. Hun hev bukserne af mig og gav mig et blowjob inden jeg vold kneppede hende over toilettet og håndvasken. Det var en SMS fra min onkels kone med ordene: "Jeg syntes det igår og i morges skal være en tradition fremover, frække! Aftenen blev sen, og de første gæster var taget hjem og stemningen var til at gå i seng. Jeg hørte mit vækkeur ringe 4 gange, jeg skyndte mig op for at stoppe det så jeg ikke vækkede andre. Denne gang kunne jeg rigtig se hendes nøgne krop. Hun fortalte mig om, at hun altid havde drømt om at få min stive pik op i hende, at jeg kneppede hende hårdt og til sidst sprøjtede al min sæd udover hendes bryster og ansigt. Biip, biip, biip, biip.

..

Juledag, og vi var lige ankommet fik hilst pænt på alle sammen. I bilen på vej hjem var jeg meget smilende, og det fik da også min mor til at spørge til, hvad jeg havde lavet som var så sjovt. Jeg fortalte hende, at jeg havde det på samme måde og tankerne aftenen inden fortalte jeg også. Senere samme dag omkring middag, skulle jeg hjem sammen med mine forældre. Hun kiggede på mig som om, om jeg var frisk på noget frækt. Selvfølgelig havde hun det. Håber du har fri i uge 7, har nemlig bestilt et sommerhus ved Rømø til os, som ligger helt for sig selv med udsigt til vandet - frække omgivelser giver bedre sex. Hun svedte, nærmest som om at det dryppede af hende.

Jeg stod inde ved bordet ganske alene og drak det sidste af min cola. Pikken blev hård ved tanken om at vold kneppe hende igen! På vej ud af døren smilede jeg med et glimt i øjet til min onkels piv frække kone. Mit smil var større end nogensinde. Men datoen sagde.

Min pik blev langsom hård om tanken, at hun var ude på toilettet. Ti minutter i sex, så er der ikke længe til det sjove sker". På papiret skrev jeg mit telefonnummer, imens jeg kunne se min onkels frække kone stå ved komfuret og vrække med numsen med frækt tøj på og nissehue. Aftenen inden havde jeg godt nok tænkt på, hvor frækt det kunne være, at være sammen med en fra familien, som jeg ikke delte blod med så at sige. Det var ikke en pinlig afsked, men det var mærkeligt at sige farvel til min onkel, som virkede til stadig at være i rigtig godt humør. Hendes familie lagde hus til festen dette.

Jeg sagde til hende at nu skule hun vende sig om på ryggen og ligge sig ned, så skulle hun få hvad hun bedte om før. Hun havde selv lidt frækt tøj på, efter min mening, strømpebukser som man kunne se lidt igennem. Dette bemærkede hun straks eftersom jeg blev helt rød i hovedet, og hun tog mig let på pikken som et slags tak for nummeret. Men én person fangede min opmærksomhed idet jeg sagde hej. Min onkels kone kom ind og smilede frækt til mig og stønnede: "Årh, det var fantastisk inde på toilettet. Jeg listede mig over til hende og gav hende papiret som tak for lån. Hun smilede frækt til mig, og gav mig et klap på numsen og straks blev min pik stenhård. Jeg var ung, single og havde haft nogle små sex affære før, men heller ikke mere.

Kom ind i stuen. ( 101 Stemmer ). Det endte med, at jeg rev mig selv lidt i pikken og tænkte på alle mulige frække piger fra folkeskolen som jeg syntes var mega pæne dengang. Jeg listede mig ned i stuen, og rigtig nok så lå min onkels frække kone i sofaen med benene spredte. Vi lå og var helt forpustet, og blev enige om at vi ikke skulle fortælle dette til nogen. Sofaen dansede og hoppede, så voldsomt gik det til sig, sofaen dunkede ned i gulvet i takt med jeg kneppede hende. Lidt efter gik hun på toilet og skrev til mig på min telefon, at jeg skulle skynde mig på toilettet. Vi aftalte at mødes igen, og jeg sagde at hun bare skulle skrive, hvis jeg skulle kneppe hende igen samme aften eller nat. Jeg var aldrig kommet så meget før. Blodet pumpede rundt i mig, adrenalinen og det hele.

Lesbisk erotikk gode sex stillinger

Jeg kunne mærke min pik blev hård. Hård og barsk natur, hård og hed sex. Og det ville jeg da naturligvis. Hendes tilpas barberede fisse, ikke glat, men heller ikke langt, lige tilpas til min smag. Også mærkeligt at sige farvel til mine fætre, ved tanken om at jeg havde kneppet deres mor så hårdt.

Noveller om sex stine marie paradise

Norske amatører sex deilige nakne damer