Erotisk horten

Meny

Erotisk horten

Re kroppen innvendig feite

re kroppen innvendig feite

Elskov uten penge varer ikke lenge. Det er mange slags vær på fem dager, men flere på en måned. Alt godt er enten forbudt, umoralsk eller fetende. Det er mer breking enn ull. Den klokeste får alltid overtaket. Bønder er også folk. For mye latter ender med gråt.

Et godt rep er alltid trestenget. Det er bedre å bøye hodet enn å stange i karmen. Det er måte med alt, unntatt å gi stakkarer brennevin - enten får de for mye, eller så får de for lite. Få først og flå siden. Det vanker ikke steik på fattigfolk før den har blitt til lapskaus. Det man kan gjøre med én hånd behøver man ikke to til.

Et ord er ingen pilespiss. Enhver er seg selv nærmest og kjærest. Den som omgås ulver, lærer å tute. En hane er herre i sitt eget hus. Dersom min tante hadde hatt skjegg, så hadde hun vært min onkel. Bedre å kjøpe en gang for alle enn alltid å låne.

Forbannelser biter ikke på skinn med mindre neven følger med. Det som var surt å gjennomlide, blir søtt å tenke tilbake. Et godt øye kan ingen skjule. Alt hva som tilkommer en, faller i ens lodd. De gamle er de eldste, men de unge er de klokeste. Det finnes ingen bedre mennesker enn kvinnfolk og mannfolk. Det spares nok mye i et hus hvor ingenting finnes. Det er med løgn som med snøballer - jo lenger de ruller, dess større blir. Det er ikke godt når kvinner skal råde. Fettet vil alltid flyte oppå.

.

Muskler i kroppen navn uten klær

Re Kroppen Innvendig Feite

Norsk puling muskler i kroppen navn

Dukk deg, la det gå over - været vil ha viljen sin. Det er flere lyder enn dyder. Forandring fryder, sa fanden, han satte seg i en tornebusk. Fattigmanns lykke er alltid mager. Det er bedre å spise melken enn kua. Den er ennå ikke født som kan være alle til pass. Ferdigheten øker, sa kjerringa, hun krøp på sine albuer og feis. Besværlig er den søvn som soves med synd. Den som graver en grav for andre, skal ha skikkelig tarifflønn. Re Kroppen Innvendig Feite

Deilig fitte kroppen tegning