Erotisk horten

Meny

Erotisk horten

Oslo call girls vi menn piken

Magnus gir et interessant bilde av verdens beste sjakkspiller, Magnus Carlsen. Last ned   Publisert.02.14  Del på Facebook Del på Twitter Død Snø 2, Tommy Wirkola, lego filmen, Her! Last ned   Publisert.06.15  Del på Facebook Del på Twitter Melissa McCarthy leverer latter til godkjent karakter i actionkomedien Spy. Festivalsjef Morten Haagensen forteller om den pågående skrekkfilmfestivalen Ramaskrik i Oppdal. Det er premierefilmene som anmeldes i denne podcasten. Kung Fury er en latterfest for de som elsker 80-tallsaction. Dette er premierefilmene som anmeldes i denne utgaven av Filmpolitiet, der vi også ser på ukas viktigste nyheter fra film og spill-fronten. Last ned   Publisert.07.15  Del på Facebook Del på Twitter The Little Death - australsk sexkomedie The Little Death - australsk sexkomedie Ukas eneste kinopremiere er den australske sexkomedien «The Little Death som er en lettbeint film om seksuell frustrasjon, fetisjer og dysfunksjonelle parforhold.

Last ned   Publisert.09.13  Del på Facebook Del på Twitter Aksel Hennie tar Pionér til bunns! Last ned   Publisert.09.12  Del på Facebook Del på Twitter Litt skuffet over Pixars nye film. Følg med, så får du vite hvilke som er gode og hvilke som ikke er det. I tillegg hører du anmeldelsen av «Batman: Arkham Knight og Sigurd Vik kommer innom for å gi den sin dom over den nye TV-komedien Fresh of the Boat! Last ned   Publisert.08.14  Del på Facebook Del på Twitter Styr unna Sex Tape! The Butler er kalkulert Oscar-frieri! Last ned   Publisert.02.18  Del på Facebook Del på Twitter Ukas premierer og Birger er på Berlinalen Ukas premierer og Birger er på Berlinalen Superheltfilmen Black Panther og journalistdramaet The Post er ukas store kinopremierer.

Last ned   Publisert.09.17  Del på Facebook Del på Twitter - Detroit- er en kruttønne som smeller litt ujevnt. Juledag, og de viktigste av dem anmeldes i dagens Filmpoliti. Birger Vestmo er i Cannes og raporterer fra pressekonferansen til Mad Max og har møtt Emma Stone for en prat. Will Ferrell er kjent for sine hysteriske komedier, der spøken som regel dras litt for langt, men han er likevel morsom i Get Hard. I dag er det premiere på The Hateful Eight! Pippi Langstrømpe er igjen aktuell, nå i et norskprodusert spill for Nintendo. Vi diskuterer også Bond-regissører, Veronica Mars-comeback og om Ed Harris skal spille purk eller skurk i Top Gun 2 (46 min).

«90 minutter» er en ubehagelig film om menn som dreper kvinner. Last ned   Publisert.06.12  Del på Facebook Del på Twitter Flott lego-fest med superhelter! De skal fortelle om sine erfaringer fra Star Wars-universet. Du får også høre et 15 minutter langt intervju med regissør Joshua Oppenheimer, der han blant annet forteller hvordan han fikk indonesiske massemordere til å gjenskape egne ugjerninger i The Act of Killing, mens svenske Lukas Moodyson forteller hvorfor han er tilbake i et lystig. Guardians of the Galaxy Vol 2 er et fornøyelig romeventyr! "Aquarius" er en varm film med Sonia Braga i en praktfull hovedrolle. Captain Phillips er en fryktinngytende neglebiter fra virkeligheten. Og hva mer fikk vi egentlig vite om the Upside Down? Sterkt om mobbing i Bully! Vi feller også dommen over de tre første episodene av Vikings sesong 2 og det nye storspillet Thief.

Denzel har trøbbel i Flight! Eden er en god skildring av fransk house-miljø på 90-tallet. Gerard Butler leker Die Hard i Det hvite hus i Olympus Has Fallen! Programledere er Marte Hedenstad og Sigurd Vik Last ned   Publisert.12.17  Del på Facebook Del på Twitter Ukas premierer og årets julekalender-serie! 10 Cloverfield Lane holder deg på pinebenken med spennende sci-fi. Tidslinjene møtes, planer avsløres og familieforbindelsene settes virkelig på prøve. Last ned   Publisert.10.14  Del på Facebook Del på Twitter Gone Girl oser av stil, klasse og kvalitet! Begge premierefilmene anmeldes i dagens utgave av Filmpolitiet, mens kollega Rune Håkonsen feller dommen over to nye spill, nemlig Saints Row IV og The Wonderful 101.

.

Beste massasje i oslo butplugg

Fly 2: Brann og redning er litt større og bedre enn eneren. Elser 13 minutter fra Hitler er et vellykket krigsdrama om et mislykket bombeattentat. Jeg tenker ikke på at det er dagen etter at Kon-tiki ble Oscar-nominert, ei heller på anmeldelsene av premierefilmene Silver Linings Playbook, Gangster Squad dating adventure games online free halden og Rust og bein. Ukas store kinoeventyr er Jurassic World, den er veldig god underholdning. Maisel" og "Dark samt spillet "Ode". Vi anmelder 8.

Gay cruising oslo pule fitte

Mature blonde massasje sex oslo

Vi diskuterer robotbabyer, tvillingroboter, stilig retrofuturisme og dritkjipe næringslivsledere. Dette er noe av det du får høre mer om i denne podcasten fra Filmpolitiet! I dag har Skyfall premiere, og du skal straks få min dom over filmen. Last ned Publisert.08.14 Del på Facebook Del på Twitter Å se The Expendables billig thai massasje oslo kåte fitter 3 er som å bli slått med slegge! Den blir anmeldt, og vi har besøk av regissør Erik Skjoldbjærg som forteller om hvorfor han valgte å lage en pyromanfilm basert på virkelige hendelser. Finn ut når jeg anmelder Tony Starks nye eventyr. Selvfølgelig må vi også snakke om skandalen som er SimCity. Martin Aas kommer innom for å øse ut sin frustrasjon over teknologi som ikke fungerer. Ben-Hur er et sjelløst spetakkel og en unødvendig remake.