Erotisk horten

Meny

Erotisk horten

Instagramrge stikkende smerter i underlivet gravid

instagramrge stikkende smerter i underlivet gravid

Spørgsmål til Doula Tina Bardenfleth: Hvorfor så mange smerter i underlivet? Det eneste jeg kunne gøre, var at slappe af, velvidende at der ikke var noget alvorligt galt. Men du skal naturligvis ikke acceptere at smerterne tiltager, hvilket jo også er svært, når de påvirker din nattesøvn. Tenk litt gjennom når du har vondt - når er det disse smertene er verst. Og nu er det jeg er ved at blive alvorligt bekymret. Jeg har taget noget receptpligtigt antidepressiv men stoppede med det samme jeg fik mistanke til at noget var galt. Nu har jeg så gået en uge, og faktisk bare fået mere og mere ondt.

Hvis han ikke selv kan rådgive dig, kan han måske henvise til en gynækolog, der vil kunne scanne dig og se at alt er som det skal være. Hvis vi hadde sex mye i en periode, merket jeg det også godt. Ligesom man kan have spændinger i nakke/rygmuskulaturen osv. Det viste seg at det ikke var noe farlig på den fronten, og jeg ble testet for kjønnssykdommer selv om sjansen var minimal. Og hvis jeg stresset. Men dette er annerledes, opp i skjeden altså. Nogen vil være mere fintfølende over for alle disse ændringer end andre, men der er ingen grund til at du skal have ondt. Eftersom din læge ikke så nogen grund til at tage sig af smerterne, vil jeg ikke mene du skal være meget bekymret. Hvorfor så mange smerter i underlivet?

Derfor vil jeg råde dig til at kontakte lægen igen, og fortælle at smerterne er blevet værre og at det bekymrer dig. Jeg har for nyligt fået at vide at jeg er i 6 uge, gravid for første gang, og nu undrer jeg mig over nogle af følgegenerne. . Jeg er glad for at være blevet gravid så tog til lægen med det samme og fik det bekræftet. Jeg kan forøvrig si at det kommer til å forsvinne etter hvert. Det er aldrig godt at stoppe hurtigt med at tage antidepressiv medicin, og man bør aftale en nedtrapning med sin læge, hvis man vil stoppe. Men han kunne ikke give nogen forklaring på smerterne, og i øvrigt var det som om han ikke ville tage sig af det. Han kaldte det myoser, og fortalte at rigtig mange kvinder oplevede det. Jeg har også været gravid (det er godt nok lidt over to år siden, og det er sgu begrænset hvad man husker ) Men jeg synes ikke jeg huske de ligamentsmerter som så generende. Etter mye om og men tror jeg jeg har kommet frem til at det må være det som kalles lightning crotch. Jeg har udover de ret stærke smerter kun lidt halsbrand og ømme bryster, altså ikke noget der generer.

Det som i grunn ble konklusjonen, var at man har muskler der nede. Anonymous poster hash: 07466.f2e. Men da det blev ved var det så jeg tog en graviditetstest (som i øvrigt var negativ). Og så forhåbentlig så kan give dig ro i sindet. Men umiddelbart bør det ikke have nogen indfyldelse på smerterne i dit underliv. Iallefall sånn det kjennes som meg. Så kunne man også have spændninger i underlivet. Det er ikke ligamentsmerter, fordi det føles som om det stikker opp i livmoren, litt som strikkepinner, opp i livmortappen og pulserende? Så jeg bestilte en tid hos en gynækolog, blev undersøgt og scannet.

.

Barbere underlivet menn thai jenter oslo

Norsk amatøx smerter nedre del av magen

Instagramrge stikkende smerter i underlivet gravid

Barbere underlivet menn aylar porno video

Det tar nok litt tid, men når du slutter å bekymre deg for det, går det raskere. Tina Bardenfleth, doula og Kostpilot, hvad mener du? Mye våken om natten pga det også. Jeg var livredd for at noe skulle være galt med eggstokkene, ikke minst! Håber du måske kan give noget svar?

Stikkende smerter i underlivet gravid norske po filmer