Erotisk horten

Meny

Erotisk horten

Sextreff hedmark vi menn nakenbilder

sextreff hedmark vi menn nakenbilder

Jeg bruker Kik hele tiden. Kiks pressekontakt, Christina Shatzen forteller til NRK at selskapet har mye fokus på brukernes sikkerhet. Det blir bare større og større, hevder Storehaug. Fem menn en nå siktet i sakene, mens andre fortsatt har status som mistenkt. Snakker med fremmede, ungdom NRK prater med forteller at Kik er et fjortisfenomen, og at det ikke bare brukes til å prate med venner. I Fosen har det den siste tiden vært hele 15 anmeldte saker hvor jenter i 1314 årsalderen skal ha blitt misbrukt av menn i 20-årene. Likevel vil ikke Storehaug kritisere applikasjonen.

Det er folkene som bruker den. Flere av mennene oppfordret jentene til å sende både vanlige bilder og seksuelle bilder. Møtene ble organisert via populære apper som Kik, Snapchat. De kjenner selv til eksempler hvor dette har skjedd. Klasse på Majorstuen skole i Oslo, og er selverklært Kik-avhengig. Ifølge lensmannen, er det en selvfølge at foreldrene skal ha kontroll over barnas brukerprofiler i sosiale medier. Det er ikke Kik det er noe feil med.

Så fremt appen blir brukt på riktig måte, mener Halvorsen at det ikke er noe i veien for å la barna bruke den. I Apples butikk må man bekrefte at man er. I enkelte tilfeller har det skjedd møter hvor samleie har funnet sted, sier lensmann i Ørland og Bjugn, Rune Halvorsen til NRK. Kommunikasjonen foregår skjult, noe som kan gjøre vanskelig for foreldre å følge med. Det skjer i hele landet. Vi ser at det er fullt mulig å misbruke denne formen for kommunikasjon. Begge prater åpent med mødrene sine om hva som skjer på nettet.

...

Thai massasje oslo sex vi menn piken 2008

Ved å aktivere «ignorer nye mennesker skjules meldinger fra mennesker man aldri har snakket med før, forteller Shatzen til NRK. Det som er bra med Kik, er at man kan forbli litt anonym. Brukes den derimot til å organisere sexmøter, er ikke bruken like positiv. Blåser i aldersgrense, til tross for at Kik er en hit blant barn og unge, er det aldersrestriksjoner for å laste ned appen. De fleste jeg vet om som bruker Kik, er under 17 år, sier Rauf. Klassekameraten, Kristian Storehaug, bruker ikke Kik selv, men bekrefter at det er svært populært. Jentene skal ha gått med på å gjøre som mennene sa mot at de fikk sitte på i bil. Aldersgrensen begrunner Kik med at de vil hindre yngre brukere i å utsettes for upassende innhold. Jeg har et veldig godt forhold til moren min, og vi snakker mye om sosiale medier.

Webcam sexchat vi menn pike

Sextreff Hedmark Vi Menn Nakenbilder

På Kik brukes kun kallenavn for å kommunisere med andre brukere. Ungdommene påpeker på viktigheten av å ha en god dialog med foreldrene om sosiale medier. Kik er mye mindre privat, forteller Tamina Rauf. Storehaug og Rauf var ikke klar over at det er aldersgrense for å bruke Kik, men hevder at det har liten påvirkning på om folk laster den ned eller ikke. Om brukere mottar meldinger fra folk de ikke vil prate med, kan de velge å blokkere brukeren. Elevene konstaterer at anonymiteten på Kik ikke bare har positive sider, og at den kan være lett å misbruke. De siste årene har selskapet brukt tid på å utvikle funksjoner for å øke sikkerheten. Det går ikke an å sjekke Kik på skolen, så jeg bruker det mest om ettermiddagen og på kvelden, men jeg sjekker som regel på morgenen også.

Da opphører kontakten umiddelbart. 15 åringen går. Det er bedre å prate med ukjente mennesker der, enn person til person, legger Storehaug til. Kik er i utgangspunktet en chattetjeneste til mobilen, men det er avdekket flere tilfeller hvor tjenesten har blitt misbrukt. Ta kontroll, kik hevder selv at de i Norge alene har 1 million brukere. Ikke bare vær en venn.

Om det er noen jeg har blitt kjent med på Internett, prater jeg heller med dem på Kik enn på Facebook. Dersom foreldrene nektes tilgang, kan det være en indikasjon på at barna har noe å skjule, sier Halvorsen. Spesielt de negative sidene ved det og hvor mye det påvirker oss, sier Rauf. Oppfordringen til foreldrene er klar: Begynn å bli foreldre. Vi vet at det er mange unge som elsker å bruke Kik, så vi har utviklet en veiledning hvor foreldre kan hjelpe barna til å få en fin og trygg opplevelse på applikasjonen, sier Shatzen. Appen er gratis å laste ned, og har blitt en stor hit blant norsk ungdom.

Massasje skøyen sextreff østfold